Nieuws

Tosserams houdt u geregeld op de hoogte over actuele, relevante zaken.

Van eenmanszaak naar driekoppig partnership

Groot nieuws bij Tosserams! Fred Tosserams, de drijvende kracht achter ons bedrijf, verwelkomt met veel enthousiasme Allard van Haaften en Lars van Heemskerck Pillis als nieuwe partners. Na meer dan 5 jaar vol succesvolle bemiddelingen op basis van karakter en competenties, vonden we het hoog tijd om het gaspedaal in te trappen en ons volledige groeipotentieel te benutten. Daarom slaat Tosserams de handen ineen met deze twee passende karakters. Samen kunnen we nóg meer mensen plaatsen bij een bedrijf dat bij ze past, met onze eigen unieke touch.

Tosserams gelooft dat karakter en competenties belangrijker zijn dan specifieke werkervaring en vaardigheden, want dat is allemaal aan te leren. Met die gedachte in het achterhoofd ging eigenaar Fred op zoek naar een persoonlijkheid die zijn bedrijf Tosserams zou kunnen versterken. Binnen zijn grote netwerk raakte hij in gesprek met Allard van Haaften en Lars van Heemskerck. Twee totaal verschillende types waarmee Fred een goede klik had. Hoewel Tosserams eigenlijk één partner zocht, werd al snel duidelijk dat deze drie-eenheid elkaar perfect aanvult.
Fred Tosserams “Met Allard en Lars erbij heeft Tosserams veel meer slagkracht. We kunnen nu meer opdrachten en ook grotere opdrachten aannemen. Het is voor mij erg prettig om te kunnen sparren met mijn nieuwe partners. Ik merk nu al dat we elkaar goed scherp houden. Voor klanten verandert er overigens niets: Tosserams neemt uiteraard nog steeds alle tijd en rust om iemand goed te leren kennen. We zijn kritisch en kijken altijd verder dan de initiële vraag. Dat is in mijn ogen de essentie van ons succes.”

Allard van Haaften is een technische man met een breed cv. Hij heeft in allerlei sectoren gewerkt, maar deed altijd waar hij goed in was: de juiste kennis, de juiste mensen en de juiste producten op de juiste momenten samenbrengen. Allard is de katalysator tussen alle partijen. Hij overziet het geheel en begrijpt dat elke schakel binnen het proces belangrijk is. Na jarenlang als zelfstandige te hebben gewerkt, is hij via Fred een aantal jaar geleden manager geworden bij een grote technische corporate. Toen hij daar weg was, kwam Fred met dit idee. “Ik was direct enthousiast”, vertelt Allard. “Altijd ben ik bezig geweest met de juiste mensen op de juiste plek te krijgen, maar dan vanaf de andere kant. Ik geloof in de werkwijze van Tosserams en met Fred heb ik een fantastische klik.”

Lars van Heemskerck Pillis is weer een heel ander type. Volgens zijn compagnons is hij een rasechte salesman die deuren kan openen. Hij durft de vragen te stellen die niemand stelt en komt daarmee snel tot de kern. Ook Lars is jarenlang ondernemer geweest: “Net als Fred en Allard weet ik hoe organisaties zijn opgebouwd en begrijp ik als geen ander waar bedrijven mee te maken krijgen. Hoewel we alle drie een compleet andere achtergrond hebben, zijn we allemaal heel goed in staat om het probleem achter de vraag boven tafel te krijgen. Dit partnership past perfect bij ons. Als zelfstandige zwaargewichten met een groot netwerk krijgen wij het als geen ander voor elkaar om de juiste mensen op de juiste plekken neer te zetten.”

Scroll naar boven