Partners

"Iets opzetten doe je nooit alleen."

Tosserams maakt gebruik van de krachten van anderen: laat ieder doen waar zij goed in zijn. Op deze wijze krijg je een optimaal resultaat.

favicon-tosserams
Tosserams werkt samen met

01.

Test ontwikkeling

De talentmanagement software van HRMForce helpt HR managers van over de hele wereld, meer rendement te halen uit de medewerkers binnen hun organisatie. HRMForce streeft ernaar dat activiteiten een zo groot mogelijk positief effect hebben, terwijl tegelijkertijd de mogelijk negatieve effecten tot het absolute minimum worden beperkt. HRMForce en Tosserams hebben gezamenlijk de Value Drive Test ontwikkeld.

02.

Online services

TwoBrands is een inventief en full-service internetbureau met meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van websites en webshops. Vol passie, creativiteit en enthousiasme is TwoBrands altijd op zoek naar een manier op de digitale wereld mooier, succesvoller en effectiever te maken.

03.

Logo ontwerp

Mooie, platte dingen maken is wat Studio Gerton Hermers doet. Tweedimensionaal, grafisch, helder. Mooi geproduceerde producten, die de boodschap duidelijk overbrengen. Gerton Hermers streeft naar een heldere visie op grafische vormgeving, boekverzorging, huisstijlen en andere projecten die mooi, overtuigend en prikkelend moeten zijn.

04.

Content writing

Imke Donkers is freelance contentspecialist en copywriter. Imke maakt het simpel. Ze verplaatst zich in de doelgroep en formuleert een heldere boodschap. Zo schrijft ze blogs, SEO-teksten, mailings en zelfs liefdesbrieven, als je wil.

05.

IAM-360

IAM-360 bedrijfsfotografie neemt het over waar Google Streetview stopt. Dankzij de speciale 360 graden techniek, wordt een onderneming uniek in beeld gebracht en geeft het bezoekers een virtuele kijk in de organisatie. Zo brengt IAM-360 ieder bedrijf tot leven.

06.

Content creatie

Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit en onderscheidend vermogen. Maar hoe straal jij dit uit naar klanten, partners of andere belanghebbenden? GEO Visuals vertaalt jouw boodschap in een video, foto of ontwerp van hoogwaardige kwaliteit en optimaliseert deze voor de gebruiksdoeleinden die jij voor ogen hebt.

Kunnen wij u ergens bij helpen, of wilt u een afspraak maken?

Scroll naar boven