Werkwijze

Tosserams richt zich op de persoon, niet op de vacature. Tosserams plaatst u in het middelpunt van de zoektocht naar een nieuwe baan. Met aandacht voor uw wensen, mogelijkheden en competenties zoekt Tosserams naar de juiste werkgever. Hierdoor komt u in beeld bij bedrijven die voor u interessant zijn. Het draait om u, niet om de vacature.

favicon-tosserams
Wat gaat Tosserams voor u doen?

Tosserams gaat uit van de persoon, niet van de vacature. Dit doet Tosserams door u als persoon centraal te stellen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Tosserams laat zich leiden door uw wensen, mogelijkheden en competenties en gaat van daaruit op zoek naar de juiste werkgever. Dit maakt dat u in beeld komt bij voor u interessante bedrijven. Daarnaast staat u centraal en niet de vacature. Uw toekomstige werkgever weet dus precies wat voor u van belang is in uw baan en werkplezier.

Omdat Tosserams uitgaat van de persoon, is ieder proces dan ook persoonlijk. Globaal ziet het proces er zo uit:

  • 01. Value Drive- en motivatietest

  • 02. Persoonlijk gesprek

  • 03. Proces volgen

  • 04. Gesprek toekomstige werkgever

  • 05. Competentieprofiel

  • 06. Evaluatie

Volg Tosserams op LinkedIn
Tosserams

01.

Value Drive- en motivatietest

Om een goed beeld van u en uw wensen op werkgebied te krijgen, worden er twee tests afgenomen. De cultuurtest wijst uit wat voor soort cultuur u graag als werkomgeving heeft. De motivatietest laat zien wat uw huidige motivaties zijn en wat u in uw toekomstige baan zoekt. Beide tests worden online gemaakt. Dit zijn erkende tests ontwikkeld door HRMForce.

02.

Persoonlijk gesprek

Na het invullen van de tests, heeft Tosserams al een beeld van u. Om dat beeld compleet te maken, volgt een persoonlijk gesprek. We verkennen samen de wensen en de mogelijkheden. Zo leren we elkaar goed kennen. Dit persoonlijke contact is een belangrijke fase. Door dit contact kan Tosserams u nog beter leren kennen, wat belangrijk is om te weten of Tosserams de juiste partij voor u is. Met het brede beeld dat ontstaat uit de tests en het persoonlijke gesprek, kunnen direct enkele opties met u worden besproken.

00025
Tosserams

03.

Proces volgen

Tosserams gaat voor u aan de slag met het zoeken naar uw toekomstige werkgever. Dit kan op basis van het complete beeld dat over u ontstaan is uit het persoonlijke gesprek en de tests. Tosserams heeft een breed netwerk in Zuid-Nederland en kent de markt met haar bedrijven door en door. Met deze expertise kunt u al snel aan enkele potentiëlen werkgevers voorgesteld worden. Tosserams houdt u op de hoogte van het proces. Door deze transparante manier van werken, weet u direct wat er met uw gegevens gebeurt.

04.

Gesprek toekomstige werkgever

Tosserams heeft een groot netwerk. Uw cv wordt alleen onder de aandacht gebracht van bedrijven die passen bij uw wensen en mogelijkheden. Tosserams houdt u op de hoogte, zodat u weet welke mogelijkheden er zijn bij de bedrijven die uw cv onder ogen hebben gekregen. Heeft de toekomstige werkgever interesse in u dan kan er een afspraak voor een gesprek ingepland worden. De dienstverlening van Tosserams gaat verder en kan u desgewenst helpen bij de voorbereiding op dit gesprek.

00054
hrmforce

05.

Competentieprofiel

Uit het gesprek met de toekomstige werkgever kan blijken dat het goed is om uw competentieprofiel beter in beeld te brengen. Het is mogelijk om een specifieke competentietest toe te passen om na te gaan of uw competenties aansluiten op de positie bij de toekomstige werkgever. Tevens laat deze test zien hoe de ontwikkelbaarheid van uw competenties is. Dit is een dusdanige voorspellende factor dat u op voorhand weet dat uw nieuwe positie een succes wordt. Tosserams neemt deze erkende competentietest van HRMForce af.

06.

Evaluatie

Na de succesvolle koppeling van u met uw nieuwe werkgever, volgt er een evaluatiegesprek met Tosserams. Daarin wordt gekeken hoe het nu met u gaat en of u in uw nieuwe baan heeft kunnen vinden wat u zocht. Zijn er competenties die verder ontwikkeld kunnen worden voor uw nieuwe baan, dan heeft Tosserams de professionele coaches en trainers die dit kunnen verzorgen. Waar zit immers de uitdaging als u alles al beheerst? Op deze manier sluiten we het proces en uw zoektocht naar uw nieuwe baan samen af.

00035

voor de volgende stap in uw carrière.

Scroll naar boven