Werkwijze

Als u met Tosserams samenwerkt hoeft u geen vacatureteksten op te stellen. Tosserams stelt u namelijk een geschikt persoon voor. Dit kan door de uitgebreide kennis van de markt en het onderhouden van contact met uw bedrijf. Hierdoor ontstaat een beeld van de cultuur binnen uw bedrijf. Als u met uw bedrijf of afdeling de cultuurtest doet, is er een nog sterker en completer beeld. Met al deze inzichten kan de juiste persoon aan u worden voorgesteld.

favicon-tosserams
Hoe werkt Tosserams?

Tosserams doorloopt met zijn klanten een proces waarin de werkzoekende zo goed in beeld komt, dat Tosserams in staat is om daaraan een geschikt bedrijf te koppelen. Zeker als de Value Drives (cultuur) van uw organisatie overeenkomen met die van de werkzoekende. Het gehele proces van werving en selectie omgedraaid dus.

Nadat Tosserams een cv onder uw aandacht heeft gebracht, kunt u via de app eventueel rechtstreeks een gespreksdatum inplannen met de werkzoekende om een gesprek aan te gaan. Mocht na dit gesprek blijken dat er een uitgebreid competentieprofiel van de werkzoekende wenselijk is, dan kan Tosserams dit voor u verzorgen. Ook voor het verder ontwikkelen van competenties die van belang zijn binnen uw bedrijf, heeft Tosserams de juiste coaches en trainers.

Tosserams gaat dus niet voor u op zoek naar een kandidaat en neemt géén vacatures aan. Tosserams werkt enkel en alleen van uit de persoon die op zoek is naar een nieuwe baan. Daarbij is het wel van belang te weten wat er binnen uw bedrijf speelt, welke functies en posities er zijn en hoe uw bedrijf zich ontwikkelt. Op deze manier kan Tosserams anticiperen op toekomstontwikkelingen en met deze kennis worden de juiste personen aan u voorgesteld. Door het proactief aanbieden van geschikte kandidaten, zet Tosserams u aan het denken. Vaak is de kandidaat een katalysator voor verdere organisatieontwikkeling.

Benieuwd naar de cultuurbepalende drijfveren binnen uw bedrijf of afdeling?

Scroll naar boven