Value Drives

Voor iedereen is verandering een belangrijk thema. Binnen die kaders zijn het de waarden van mensen die een rol spelen.

Hoe is de cultuur van een bedrijf en pas ik daarbij? Belangrijke vraag waar je meestal al doende achter komt. Of je maakt gebruik van de Value drives!

favicon-tosserams
Waarom de Value Drives vragenlijst?

Value drives is gebaseerd op het feit dat ideeën en drijfveren van mens tot mens verschillen . Dat bepaald hoe mensen over bepaalde zaken denken en waarom ze ergens in geloven. Dergelijke ideeën en drijfveren vormen de aantrekkende en afstotende krachten achter de ontwikkeling van waarden bij de mens zijn of de cultuur binnen een bedrijf. Dit wordt gebruikt om waardesystemen aan te duiden. Het gaat niet om wát ze denken, maar hoe ze andere mensen beïnvloeden. Hierdoor komen de diepere waardesystemen aan het licht, waarop mensen hun oordelen en observaties beoordelen. De waardesystemen worden aangeduid met kleuren. Het eerste systeem is het meest simpele en van daaruit wordt het steeds complexer. Elk waardesysteem heeft z’n eigen kenmerkende uitingsvormen. De termen zijn uitgedrukt in een kleur.

Het model geeft je een goed inzicht wat je persoonlijk belangrijk vindt en waar je aversie voor hebt.

 

 

Vraag hier kosteloos je value drives vragenlijst aan!

hrmforce
favicon-tosserams
HRMFORCE

Tosserams vindt het belangrijk om samen te werken met een toonaangevende leverancier van HRM software. Hrmforce helpt Tosserams om efficiënter te opereren door nieuwe manieren van werken en nieuwe samenwerkingsverbanden te creëren. Samen is de Value Drives vragenlijst ontwikkeld.

Hrmforce heeft een transparante en heldere interpretatie van een model vertaald in factoren en kleuren die worden benut voor persoonlijke en organisatieontwikkeling.

Scroll naar boven