Team

"Samenwerken brengt kracht in diversiteit en vergroot de kans op succes."

Samenwerken vergroot de impact doordat diverse vaardigheden en perspectieven samenkomen. Het bundelen van krachten leidt tot creatievere oplossingen, efficiënter werken en een breder bereik van expertise. Kortom, teamwork versterkt het algemene resultaat. Daarom heeft Tosserams een uitgebalanceerd team.

favicon-tosserams
Team
Wie zijn wij?

Tosserams wordt aangestuurd door een sterk partnerschap bestaande uit Fred Tosserams, Allard van Haaften, en Lars van Heemskerck Pillis. Ieder van ons brengt een unieke set vaardigheden en ervaringen mee, waardoor we een complementair team vormen dat in staat is om uitdagingen aan te gaan en kansen te benutten.

Allard van Haaften

Allard is een technische manager met een divers cv. Hij is werkzaam geweest in verschillende sectoren, maar deed altijd waar hij goed in is. Hij excelleert namelijk in het samenbrengen van de juiste kennis, de juiste mensen en de juiste processen, op het juiste moment. Zowel als zelfstandige als in de rol van manager bij een grote technische corporate is Allard altijd in staat geweest om de juiste verbindingen te leggen. Hij is de katalysator tussen alle partijen, heeft een holistische blik op processen en een diepgaand begrip van hun belang. Allard begrijpt als geen ander dat elke schakel van gelijkwaardig belang is voor een geoliede machine.

✉  a.vanhaaften@tosserams.com
✆ +31 (0) 6 173 282 45

Fred Tosserams

Fred is de visionair en grondlegger van ons bedrijf. Hij is down to earth en luistert écht naar je. Hij doorziet sociaal wenselijke antwoorden en haalt het verborgen probleem achter de vraag naar boven. Zijn professionele achtergrond omvat niet alleen uitgebreide ervaring als ondernemer en adviseur, maar ook een periode van ruim 13 jaar waarin hij de operationele eindverantwoordelijkheid droeg voor een Eindhovense projectorganisatie. Maar het is vooral zijn doortastende persoonlijkheid die het succes bepaalt. Fred is namelijk een tikkeltje eigenwijs – maar alleen omdat zijn eigen wijsheid hem vaak verder brengt dan de gebaande paden.

✉ fred@tosserams.com
✆ +31 (0) 6 465 920 32

Lars van Heemskerck Pillis

Lars onderscheidt zich als een geboren verkoper met de vaardigheid en moed om niet alleen deuren te openen, maar ook de vragen te stellen die anderen vermijden. Zijn scherpe inzicht in zakelijke behoeften, uitgebreide kennis van organisatiestructuren en de bijbehorende uitdagingen maken hem een waardevolle kracht. Lars is optimistisch, kijkt altijd naar wat er wél mogelijk is en dat leidt tot positieve resultaten. Wanneer de situatie heel ingewikkeld lijkt, helpt Lars je uitzoomen en tot de kern te komen. Zijn filosofie is eenvoudig en effectief: waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

✉ l.vanheemskerck@tosserams.com
✆ +31 (0) 6 557 884 91

Kan Tosserams u helpen, of wilt u direct een afspraak maken?

Scroll naar boven