Visie

Werving en selectie zonder vacatures. Dat klinkt tegenstrijdig. Niet voor Tosserams!

Het gehele proces van werving en selectie omgedraaid. Dat is precies wat Tosserams voor u doet. Op deze site vindt u dus géén vacatures. Dat druist helemaal in tegen deze visie. Tosserams stelt centraal wat er centraal moet staan in de zoektocht naar een baan, namelijk: de werkzoekende, de persoon.

favicon-tosserams
Visie

Werving en selectie zonder vacatures. Dat klinkt tegenstrijdig. Niet voor Tosserams! Het gehele proces van werving en selectie omgedraaid. Dat is precies wat Tosserams voor u doet. Op deze site vindt u dus géén vacatures. Dat druist helemaal in tegen deze visie. Tosserams stelt centraal wat er centraal moet staan in de zoektocht naar een baan, namelijk: de werkzoekende, de persoon.

Tosserams gaat uit van de kracht en van de mogelijkheden van de werkzoekende en kan op deze manier de werkzoekende plaatsen binnen het juiste bedrijf. Op deze manier stelt Tosserams kwaliteit boven kwantiteit. Daarbij is transparantie van groot belang, de werkzoekende is continu op de hoogte van het proces wat doorlopen wordt. Deze transparantie is terug te zien in de app die speciaal ontwikkeld is door Tosserams om openheid te geven in het gehele proces. U volgt dus precies wat er voor u gedaan wordt en wat er met uw gegevens gebeurt.

Deze manier van werken vereist een kundig inzicht in de markt. Tosserams beschikt over een zeer breed netwerk dat in uw zoektocht naar een baan voor u wordt ingezet. Door dit krachtige netwerk in te zetten, kan Tosserams proactief meedenken om u en uw toekomstige werkgever bij elkaar te brengen. Door persoonlijk contact met u en ondersteund door enkele uitslagen van testen, kent Tosserams u goed. Door het brede inzicht in de mogelijkheden en competenties is goed in beeld welke ontwikkelingen u nog door kunt maken en kan een juiste vervolgstap in uw carrière bepaald worden.

Tosserams’ brede expertise richt zich met name op de HBO of hoger opgeleide professionals, binnen het operationeel tactisch niveau, gericht op producerende organisaties en machinefabrieken. Als professional heeft u uw eerste stap(pen) in uw carrière reeds gemaakt.

Kan Tosserams u ergens bij helpen, of wilt u een afspraak maken?

Scroll naar boven