Nieuws

Tosserams houdt u geregeld op de hoogte over actuele, relevante zaken.

Tosserams is los!

Tosserams gaat los!

Na een periode van gesprekken voeren, ideeën uitwisselen en de plannen concreet maken, is Tosserams deze week live gegaan!

Tosserams is een werving- en selectiebureau zónder vacatures. Bij Tosserams wordt 100% gewerkt vanuit de kandidaat. Per slot van rekening is die de missing-key in een werving- en selectietraject.
Tosserams neemt de tijd om uitvoering na te gaan waar de ambitie van de kandidaat ligt. Hierbij wordt Tosserams ondersteund door de beproefde instrumenten van HRMForce, te denken aan competentie- en motivatietesten. HRMForce en Tosserams hebben de handen ineen geslagen en gezamenlijk een nieuwe test ontwikkeld. Deze gaat over de cultuur van een organisatie en de bedrijfscultuur die de kandidaat ambieert. Op deze wijze neemt de voorspelbaarheid op succes alleen maar toe.

Openheid en transparantie

Openheid en transparantie zijn twee kernfactoren die telkens toegepast worden en zichtbaar zijn. Géén geheimzinnigheid over eventuele opdrachtgevers, gewoon met naam en toenaam benoemen. Dat is de start van een open en plezierige samenwerking. Nog sterker, alle stappen en afspraken worden duidelijk en in een oogopslag gedeeld met de kandidaat. De kandidaat heeft te allen tijde inzicht in wat voor hem gedaan is of wordt. Zeer transparant dus.

De focus bij Tosserams ligt bij producerende organisaties en machinefabrieken in Zuidoost-Nederland. Kandidaten die minimaal op HBO-niveau werken en toe zijn aan een vervolgstap in hun carrière, zijn bij Tosserams aan het juiste adres. Tosserams ontzorgt de kandidaat door samen de wensen na te gaan.

Bij organisaties die in beweging zijn, ontstaan nieuwe mogelijkheden. Vaak zijn het mogelijkheden waar een kandidaat nog niet bij stilgestaan heeft of mogelijkheden die nog niet wereldkundig zijn gemaakt. Ben jij toe aan een nieuwe carrièrestap of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Tosserams: +31 (0)6 465 920 32 of fred@tosserams.com.

 

Bezoek de website waar geregeld nieuwe nieuwsberichten op gepost worden: www.tosserams.com.

Scroll naar boven