Zorgvuldige Supply Chain Professional met diepgaande kennis van processen

Bachelor Degree

46 - 50 jaar

Eindhoven en omgeving

Steengoed zijn binnen zijn vakgebied

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Persoonlijkheid en karakter

Hij wordt gekenmerkt door zijn enthousiasme, proactieve houding en teamgerichte aanpak. Hij gedijt in uitdagende situaties en is niet bang om complexe problemen aan te pakken. Zijn normen en waarden worden gekenmerkt door integriteit, eerlijkheid en respect voor anderen. Hij is empathisch en luistert naar zijn teamleden; waar nodig moedigt hij hen aan. Is bescheiden en neemt doordacht beslissingen.

Competenties en vaardigheden

Met zijn ervaring als Supply Chain Manager en zijn expertise in SAP-modules SD en MM, beschikt hij over uitstekende organisatorische en analytische vaardigheden. Hij is in staat om effectieve oplossingen te implementeren om operationele processen te optimaliseren. Hij is leergierig en staat open voor het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden op het gebied van supply chain management en technologie. Heeft affiniteit met het ontwerpen van procedures, en zal bestaande procedures steeds verbeteren zonder het wiel iedere keer opnieuw uit te vinden. Zal initiatief nemen binnen afgesproken kaders.

Ambities en doelen

Hij is gepassioneerd over het optimaliseren van (supply chain)-processen en het behalen van operationele uitmuntendheid. Hij wordt enthousiast van uitdagende projecten waarbij hij zijn analytische vaardigheden kan inzetten om complexe problemen op te lossen; al dan niet samen met zijn team. Gebruikt als anekdote dat je flexibiliteit pas kan meten als je een regel hebt, wat veelzeggend is over zijn manier van werken.

(gewenste) Werkomgeving

Hij gedijt het beste in een werkomgeving waar zijn manier van werken  wordt gewaardeerd en waar hij kan samenwerken met gemotiveerde collega’s. Hij bloeit op in een omgeving waar ruimte is voor groei en ontwikkeling, en waar zijn analytische en organisatorische vaardigheden worden erkend en gestimuleerd. Hij gedijt in een bedrijfscultuur die gebaseerd is op open communicatie, teamwork en een gezonde work-life balance.

Branche:
Groothandel/Retail
Vakgebied:
Supply Chain
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven