Verbinder binnen de techniek

HBO werk- en denkniveau

31 - 35 jaar

Zuidoost Brabant en Noord- en Midden-Limburg

Aansturen, organiseren en commercie

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Competenties en vaardigheden

Een opvallende eigenschap van deze specialist is zijn uitgesproken klantgerichtheid. Hij doorgrondt diepgaand de behoeften van anderen en excelleert in het inspelen op deze behoeften, wat leidt tot tevreden klanten en succesvolle samenwerkingen, zowel intern als extern.

Met zijn sterke plannings- en organisatievermogen structureert deze kandidaat zijn werkzaamheden op een efficiënte wijze. Zijn talent om taken doelgericht en gestroomlijnd aan te pakken, maakt hem tot een waardevolle aanwinst voor elke organisatie.

Als teamspeler draagt deze professional zeker bij aan een positieve werkcultuur binnen de organisatie en in externe samenwerkingen. Zijn empathische benadering bevordert effectieve communicatie en sterke relaties.

In uitdagende situaties blijft deze kandidaat stressbestendig en kalm. Zijn vermogen om onder druk te presteren én zijn positieve instelling, maken hem een veerkrachtige professional die obstakels kan overwinnen en doelen kan bereiken.

Deze 33-jarige professional heeft een scherpe focus op details en uitstekende organisatorische vaardigheden. Als gedegen specialist blinkt hij uit in nauwkeurigheid en zorgvuldigheid, waardoor hij betrouwbaarheid toevoegt aan elke taak die hij aanpakt.

Persoonlijkheid en karakter

Deze verbinder staat bekend om zijn plezierige persoonlijkheid. Sociaal vaardig en genietend van menselijk contact, is hij bij uitstek geschikt voor functies waarin sociale interactie een centrale rol speelt. Een positie als Inkoper of Manager binnen een technische organisatie zou perfect passen bij zijn interesses en vaardigheden.

Ambities en doelen

Deze professional brengt waardevolle ervaring mee in het begeleiden van complexe salestrajecten. Zijn succesvolle afronding van dergelijke trajecten getuigt van zijn vaardigheid om strategisch te handelen en resultaten te behalen.

In de zoektocht naar een nieuwe baan brengt deze kandidaat niet alleen zijn expertise en competenties mee, maar ook zijn enthousiasme, teamgeest en vermogen om positieve relaties op te bouwen. Posities waar aansturen, organiseren en commercie bij elkaar komen, hebben zijn voorkeur.

Gewenste werkomgeving

De ideale werkomgeving is bij voorkeur niet doordrenkt  met rigide hiërarchieën, maar eerder gebaseerd op openheid en vrijheid. Een plek waar nieuwe ideeën worden omarmd, ongeacht waar ze vandaan komen. De aangeboden producten en diensten moeten een stevige complexiteit hebben.

Branche:
Technische organisaties
Vakgebied:
Management en Inkoop
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven