To-the-point in de logistiek

MBO

56 - 60 jaar

Zuid-Nederland

Samen op operationeel niveau logistieke issues oplossen

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Deze kandidaat weet dagdagelijkse logistieke issues samen met zijn team op te lossen zodat het primaire proces doorgang vindt. Hij is tevens in staat het structureel karakter van een issue te herkennen en in de basis op te lossen. Op deze wijze is brandjes blussen niet meer nodig.

Hij functioneert het beste op de werkvloer, tussen de medewerkers. Hier kan hij het beste iedereen aansturen en weet ook direct waar zaken spelen die opgepakt moeten worden. Zet hem niet een gehele periode achter een bureau, want daar haalt hij niet zijn motivatie uit.

Onafhankelijkheid in het werk en een plezierige werkomgeving zijn voor hem belangrijke motivatoren. Een werkomgeving waar de bekende “druk op de ketel” staat is voor hem een perfecte omgeving, aangezien hij zich hier het beste in voelt.

Zijn ideale nieuwe werkplek is binnen een logistieke omgeving: transport/distributie. Een functie waar hij operationeel meewerkend een team kan aansturen. En waar zaken nog te verbeteren zijn.

De persoonlijkheid van deze kandidaat is het beste te omschrijven als “what-you-see-is-what-you-get”, heerlijk rechtdoorzee, maar altijd rechtvaardig. Hij is ondernemend en geeft niet snel op. Zijn credo is: geven en nemen.

Nog een goede vermelding is dat deze kandidaat jaren binnen een farmaceutisch omgeving heeft gewerkt en dat hij bekend is met GDP.

Branche:
Logistiek
Vakgebied:
Supply Chain Management
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven