Supply chain engineer in hart en nieren

HBO Bedrijfskunde

51 - 55 jaar

Midden- en Oost-Brabant, Limburg

Logistieke keten voor alle partijen optimaliseren.

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Een logistieke keten dusdanig inrichten dat alle partijen er hun gewin uithalen, dat is waar deze kandidaat voor gaat. Hij heeft een drietal ingrediënten waardoor hij dit bereikt.

Allereerst: zijn brede werkervaring binnen diverse industrieën, de laatste jaren met name binnen de machinebouw.

Zijn tweede ingrediënt is zijn theoretische basis. Hij heeft zich continue verdiept in nieuwe methoden en heeft hier veel opleidingen in gevolgd, te denken aan: APICS CPIM / CSCP en LEAN. Voor deze kandidaat is de theorie een middel in plaats van het doel.

Als laatste: zijn persoonlijkheid. Door zijn plezierige wijze van communiceren op ieders niveau, weet hij doelen te realiseren. Dit kan zowel intern, maar zeker ook extern zijn naar klanten of leveranciers. Hij is veel eisend voor zichzelf en zijn omgeving. Door zijn sociale houding werkt dit juist in het voordeel.

Deze kandidaat heeft verschillende rollen bekleed, van uitvoerend tot management. De rol die hij momenteel ambieert moet een meer operationeel/tactisch karakter hebben. Het liefst binnen een technische omgeving, dat is waar hij het beste tot zijn recht komt. Leidinggeven als manager is géén eis. Het leiden van een (project)groep past meer in zijn ambitielijn.

Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven