Senior Projectmanager met flair

HBO Autotechniek

Oost-Brabant

Als senior project-/programmamanager in een middelgrote commerciële organisatie

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Ervaren senior project-/programmamanager zoekt een rol in een middelgrote commerciële organisatie met focus op kwaliteit, verbinding en maatschappelijke betrokkenheid.

Persoonlijkheid

Deze professional neemt in haar denk- en handelingswijze de tijd om kort na te denken voordat ze in actie komt, met een focus op het vermijden van fouten. Er is een balans tussen ratio en gevoel, waarbij ze de regels volgt maar tevens de grens op kan zoeken om het project te laten slagen. Ze gelooft in de goede intenties van anderen en vertoont vertrouwen in de mensen waarmee ze werkt. Daarnaast kenmerkt ze zich door de bereidheid om nieuwe werkwijzen toe te passen en neigt er niet naar beslissingen uit te stellen.

De denkstijl en empathie-scores van deze dame laten zien dat ze hoog scoort op zowel bedachtzaamheid als directheid, wat suggereert dat ze zorgvuldig nadenkt alvorens actie te ondernemen en waarde hecht aan eerlijke en directe communicatie.

Werkstijl

Wat betreft haar werkstijl geeft ze de voorkeur aan overzichtelijke en beheersbare activiteiten, waarbij ze flinke uitdagingen waardeert. Ze is oplossingsgericht bij complexe problemen en heeft het vermogen om veel informatie te verwerken. Haar aanpak is precies, ordelijk en planmatig, met een uitgesproken afkeer van chaos. Dit heeft een zeer groot voordeel, kijkende naar haar begeleiding van projecten.

Stressbestendig

Op het gebied van emoties en stressbeheer voelt ze zich bekwaam om het leven aan te kunnen en streeft naar het succesvol afronden van taken. Over het algemeen kan ze verlangens en gevoelens goed beheersen. Ze ervaart zichzelf als bekwaam en kan goed omgaan met stress, waarbij ze over het algemeen kalm blijft.

Sociaal

In sociaal gedrag valt ze niet op in een groep door veel te praten dan wel heel aanwezig te zijn. Ze kan leiding nemen of zich goed laten leiden, geniet van competitieve activiteiten en heeft een positieve kijk op de wereld. Ze is levendig, opgewekt en geniet van aandacht. Ook werkt ze gemakkelijk samen, helpt anderen en kan in positieve zin betrokken zijn bij problemen van anderen.

In termen van empathie en omgang met mensen vindt ze een balans tussen zelf in de aandacht staan en anderen in de aandacht zetten. Ze is sympathiek, zorgzaam en behulpzaam, waar nodig betrokken bij problemen van anderen, en zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen door op hun behoeften te anticiperen.

Voorbeelden van projecten

“In het verleden heb ik verschillende succesvolle projecten geleid, zoals het updaten en migreren van een toegangscontrolesysteem naar de cloud, het structureren van videocommunicatie in de Digital Customer Journey, en het implementeren van een nieuw systeem voor het berekenen van werkuren.”

Toekomstplannen

“Voor de toekomst zie ik mezelf als senior project-/programmamanager in een middelgrote commerciële organisatie met een sterke focus op kwaliteit en verbinding. De organisatie waar ik wil werken hecht waarde aan maatschappelijke betrokkenheid en streeft naar duurzaamheid in zowel producten als relaties. Mijn rol omvat een open blik en creatieve geest bij het bijdragen aan strategische en tactische toekomstplannen, ter ondersteuning van de heldere missie van de organisatie.”

 

Branche:
Technische organisaties
Vakgebied:
Projectmanagement
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven