Ervaren salesmanager met passie voor business development en productverkoop

HBO Business Administration

51 - 55 jaar

Brabant

Succesvol zijn binnen zijn vakgebied

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Persoonlijkheid en karakter

Deze kandidaat straalt altijd vriendelijkheid en hartelijkheid uit. Hij is oprecht geïnteresseerd in anderen en weet daardoor snel een goede connectie te maken. Hij heeft een warme, toegankelijke uitstraling altijd vrolijk en vol energie.

Competenties en vaardigheden

Als zeer ervaren salesmanager heeft hij een indrukwekkend track record in business development. Zijn sterke voorkeur gaat uit naar productverkoop, waarbij het tastbare van het product hem extra voldoening geeft. Met zijn internationale ervaring en talenkennis weet hij zich moeiteloos aan te passen aan nieuwe omgevingen en culturen. Hij heeft bewezen salesteams succesvol te kunnen aansturen, hoewel dit voor zijn volgende stap geen harde eis is.

Ambities en doelen

Hij haalt veel voldoening uit het opbouwen van iets nieuws en is gedreven om business development naar een hoger niveau te tillen. Zijn ambitie is om een belangrijke rol te spelen binnen een organisatie waar hij met zijn ervaring en kennis een significante bijdrage kan leveren aan de groei en ontwikkeling.

(gewenste) Werkomgeving

Hij komt het best tot zijn recht binnen het MKB, waar hij de ruimte krijgt om zijn creativiteit en initiatief te benutten. Een dynamische omgeving waarin hij direct kan bijdragen aan het succes van de organisatie past perfect bij hem. Hij floreert in een setting waar persoonlijke relaties en direct contact met klanten belangrijk zijn.

Branche:
Technisch omgeving
Vakgebied:
Sales
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven