Sociale medewerker commerciële binnendienst die ontzettend sterk is in samenwerken

MBO

46 - 50 jaar

Zuidwest-Nederland

Commerciële binnendienst met af en toe extern

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Persoonlijkheid en karakter

Met zijn charmante communicatiestijl weet hij de behoeften van klanten te begrijpen en op een natuurlijke manier de juiste oplossingen aan te bieden. Hij is niet alleen een teamspeler met een passie voor resultaten; zijn vriendelijkheid vormt de kers op de taart. Met een warme glimlach en een hartelijke benadering creëert hij een positieve sfeer in het team. Zijn vriendelijkheid strekt zich uit naar zijn interacties met collega’s en klanten, waardoor hij een aangename werkomgeving bevordert. Deze combinatie van vriendelijkheid, teamgeest en resultaatgerichtheid maken deze persoon niet alleen een waardevolle professional, maar ook een plezierige collega om mee samen te werken.

Competenties en vaardigheden

Deze professional gedijt het beste in een teamomgeving en haalt voldoening uit het samenwerken met anderen om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Hij is gepassioneerd over het behalen van resultaten en is vastberaden om bij te dragen aan het succes van het team. Zijn stressbestendigheid is opmerkelijk; zelfs in uitdagende situaties blijft hij kalm en gefocust op het behalen van gestelde doelen. Hij is niet alleen een professional, maar ook loyaal en toegewijd aan de organisatie waar hij deel van uitmaakt. Zijn inzet voor teamwerk, resultaatgerichtheid, stressbestendigheid en loyaliteit maken hem een waardevolle aanwinst voor elke organisatie die deze kwaliteiten hoog in het vaandel heeft staan.

Ambities en doelen

Deze kandidaat wordt enthousiast  van een binnendienst salesrol in de B2B-sector. In een wereld van sales, waar het draait om menselijke connecties, zou hij zeker een waardevolle toevoeging zijn voor klanten in Zuid-Nederland.

(Gewenste) werkomgeving

Hij gedijt goed in een omgeving waar persoonlijk contact en relaties centraal staan. Zijn voorkeur gaat uit naar kleinere organisaties, waar hij het verschil kan maken zonder verdwaald te raken in complexiteit.

Branche:
Technische omgeving
Vakgebied:
Sales
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven