Persoonsgericht met een zakelijke instelling

WO Sociologie

31 - 35 jaar

Limburg

HR management binnen een kleine of juist grote, internationale organisatie

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Ambitieus, zo mag je deze kandidaat benoemen. Ambitieus op het vlak van zijn persoonlijke ontwikkeling, en zeker ook ambitieus als het gaat om het uitzetten en het behalen van organisatiedoelstellingen.

Zijn gedegen commerciële vaardigheid is een groot pluspunt. Hij weet wat doorzetten is, inspelen op situaties, goed luisteren en situaties positief beïnvloeden. Door zijn hoog empathisch vermogen kan hij snel inleven in verschillende omstandigheden en weet hij de essentie snel te benadrukken.

Vakinhoudelijk heeft hij reeds mooie projectresultaten bereikt, o.a. het opzetten van Employee Performance Management System, implementatie van een 2-jaarlijkse employee survey, realiseren van recruitment tools. Dit alles naast zijn reguliere werkzaamheden als HR Business Partner.

De ideale werkomgeving voor deze kandidaat is technisch van aard. Binnen deze omgeving ambieert hij een functie waarbij hij of een klein team kan aansturen, of kan werken binnen een grote, internationale organisatie waar hij met complexe vraagstukken aan de slag kan.

Oppassen op de winkel is niet weggelegd voor hem. Hij is te jong en te ambitieus om hierin te berusten.

Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven