Performance management

WO

61 - 65 jaar

Zuidoost Nederland

(Samen) gestructureerd sales resultaten behalen

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Deze kandidaat heeft een uitgesproken, consistente commerciële bril op waarmee hij op een systematische wijze resultaten weet te boeken. Hij is analytisch sterk en weet op een gestructureerde wijze samen met de opdrachtgever resultaten te boeken.

Vanuit zijn enthousiasme, dat hij adequaat overbrengt naar zijn opdrachtgever, motiveert hij ook zijn team om buiten de gebaande paden te gaan en met verrassende oplossingen te komen. Hij stuurt zijn team aan op gedrag dat vertaald of afgeleid wordt van performance management.

In zijn voorkomen is deze kandidaat zeer correct, integer en loyaal. Ingrediënten die door zijn opdrachtgevers en zijn collega’s zeer gewaardeerd worden. Wanneer je met hem spreekt over zijn valkdiscipline, zie je hem stralen en wakkert enthousiasme bij je aan. Altijd mooi om vuur en plezier bij iemand te zien.

Hij heeft een ruime ervaring binnen de hightech machinebouw en producerende organisaties en wil ook graag binnen deze tak van sport verder gaan.

De disciplines waar hij veel energie uithaalt zijn sales & marketing, general management en business development. Dit kan en mag binnen een nationale omgeving zijn, maar gezien de talenkennis waarover hij beschikt is een internationaal platform natuurlijk ideaal.

Branche:
Industrie - Machinebouw
Vakgebied:
Sales
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven