Manager die met zijn team technisch resultaat behaald

WO Chemische Technologie

51 - 55 jaar

Zuidoost-Brabant

Operationeel management van het aansturen van engineering, productie, inkoop, kwaliteit, customer service, logistiek of een groot projectteam

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Persoonlijkheid en karakter

Stel je voor: een dynamische mix van operationeel management en technische engineering, verpakt in één enthousiaste en betrokken persoon. Deze kandidaat is net zo toegankelijk als zijn open karakter doet vermoeden. Hij heeft een hands-on mentaliteit en houdt ervan om zijn team te betrekken bij elk project. Of het nu gaat om het aansturen van grote operaties of om complexe projecten van wel 25 miljoen euro, hij gaat altijd voor diepgang en complexiteit omdat dat is waar hij zijn ei goed kwijt kan.

Competenties en vaardigheden

Met zijn uitgebreide ervaring in projectmanagement weet hij als geen ander hoe hij operaties moet sturen en grote projecten moet managen. Zijn achtergrond in bedrijfskunde en technische engineering geeft hem een uniek perspectief, waardoor hij niet alleen de technische details begrijpt, maar ook het grotere plaatje ziet. Hij is helemaal in zijn element als hij processen kan verbeteren en tegelijkertijd het menselijke aspect niet uit het oog verliest.

Ambities en doelen

Voor deze kandidaat draait alles om groei en ontwikkeling, zowel voor zichzelf als voor zijn team en organisatie. Hij houdt ervan om uitdagingen aan te gaan en complexe problemen op te lossen, altijd met een oog op het motiveren en inspireren van zijn team. Zijn doel is om samen successen te behalen en een positieve impact te maken op de organisatie waar hij deel van uitmaakt.

(gewenste) Werkomgeving

In de technische werkomgeving voelt deze kandidaat zich als een vis in het water. Hij gedijt in een omgeving waar ruimte is voor samenwerking, innovatie en continue verbetering. Een organisatie die zijn enthousiasme en hands-on mentaliteit waardeert en waar hij de vrijheid krijgt om zijn diverse vaardigheden en kennis in te zetten, zou perfect zijn voor zijn professionele groei en ontwikkeling.

Branche:
Technische organisaties, ontwerpen tot produceren
Vakgebied:
Management
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven