Een dynamische manager/directeur met scherp strategisch inzicht en focus op resultaten

WO Bedrijfseconomie

61 - 65 jaar

Oost-midden Brabant, Zuid-Holland

Het aansturen, motiveren en coachen van een gedreven team.

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Persoonlijkheid en karakter

Deze manager/directeur heeft een dynamische en energieke persoonlijkheid met een sterke focus op resultaten. Hij is empathisch en communicatief, waardoor hij effectief kan samenwerken met diverse teams en klanten. Flexibiliteit en een proactieve houding zijn kenmerkend voor zijn aanpak, terwijl zijn openheid voor nieuwe ideeën en methoden zorgt voor een innovatieve werkomgeving.

Competenties en vaardigheden

Hij excelleert in verschillende competenties die essentieel zijn voor het leiden van een succesvol team en het behalen van commerciële doelen. Hij is bedreven in het delegeren van taken en verantwoordelijkheden, waardoor hij de capaciteiten van zijn medewerkers optimaal benut. Met een scherp strategisch inzicht en een duidelijke visie bevordert hij de groei en ontwikkeling van de organisatie. Zijn vermogen om snel en accuraat beslissingen te nemen, gebaseerd op een grondige analyse van relevante informatie en een goed ontwikkeld gevoel voor urgentie, draagt bij aan het succes van het bedrijf. Daarnaast getuigt zijn lef om risico’s te nemen en nieuwe wegen in te slaan van zijn vastberadenheid om de gestelde doelen te bereiken. Bovendien blijft hij kalm en gefocust, zelfs in veeleisende situaties, en kan hij effectief omgaan met druk en tegenslagen.

Ambities en doelen

Hij streeft naar een leidinggevende positie binnen een commerciële organisatie, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening of binnen een technische omgeving. Hij is vastbesloten om de organisatie te professionaliseren en te structureren, met als doel het maximaliseren van de commerciële resultaten en het versterken van de concurrentiepositie. Daarnaast is hij bereid om operationeel actief te zijn, indien nodig, om een voorbeeld te stellen aan zijn team en de gewenste veranderingen te realiseren.

(gewenste) Werkomgeving

Hij gedijt het beste in een stimulerende werkomgeving waar ruimte is voor autonomie en persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een voorkeur voor kleinere organisaties of het mkb, vanwege de korte communicatielijnen en de mogelijkheid om directe impact te hebben op de bedrijfsvoering. Hij is in staat om teams effectief aan te sturen, te motiveren en te coachen, en heeft ervaring binnen detachering en consultancy, wat hem waardevolle inzichten verschaft in het werken met diverse klanten en projecten.

Branche:
Zakelijke dienstverlening
Vakgebied:
Management, sales, finance
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven