Jeugdige flair

HBO

31 - 35 jaar

Communicator/organisator binnen een technische omgeving

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Deze specialist weet wat projectmanagement is. Hij weet hoe je grote projecten voorbereidt én uitvoert, waarbij communicatie steeds essentieel is. Het aansturen en motiveren van derde partijen is altijd een belangrijk onderdeel geweest van zijn functie.

Juist de communicatie gaat hem makkelijk af. Hierin is hij proactief en verschuilt zich niet achter de pc om een mailtje te versturen. Bij een-op-een contact weet hij snel de verbinding te maken. Hij heeft de juiste inhoud en een enorme gunfactor. Zo is deze specialist de communicator die het regelt.

Zijn drijfveren in het werk staan mooi in een lijn: ontwikkeling en uitdaging samen met sociale interactie.

Deze communicator is op zoek naar een nieuwe job waar de balans tussen werk en privé goed is. Op dit moment helt het over naar het werk; werkdagen van 16 uur komen te vaak voor. De specialist weet dat overwerk er af en toe bij hoort, maar dan wel graag in de juiste proportie.

Een technische omgeving past goed bij hem; zowel de cultuur als de techniek spreken hem aan.

Het ligt voor de hand dat deze communicator een overstap maakt richting projectmanagement, maar een functie binnen inkoop sluit hij zeker niet uit. Belangrijk is dat het sociale component van interactie ruimschoots aanwezig is.

Zoek jij een communicator die projecten in goede banen kan leiden? Neem dan contact op!

Branche:
Industrie - Machinebouw
Vakgebied:
Projectmanagement
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven