Inspirerend leiderschap

HBO Werktuigbouw

51 - 55 jaar

Regio groot Eindhoven

Aansturende of coördinerende rol

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Deze professional heeft een sterke drive om anderen te inspireren, stimuleren en faciliteren in hun persoonlijke groei. Dit vanuit de rotsvaste overtuiging dat organisaties zullen groeien en bloeien als mensen groeien en bloeien. Organisatorische inrichting  en processen staan ten dienste van de mensen en hij streeft ernaar om deze zo goed mogelijk in te richten om het bedrijfsresultaat op korte en langere termijn te waarborgen. Hij geeft de voorkeur aan een familiebedrijf of een overzichtelijke organisatie met een duidelijke – groei gerichte – visie, stabiel beleid en de wil om echt te groeien.

De drijfveer van deze persoon is om anderen te laten groeien. Dit doet hij vanuit een lerende mindset, door anderen te laten groeien, groeit hij zelf ook. Hij is gedreven en heeft het talent om zowel mensen als hun ideeën te verbinden. Hij is creatief in het vinden van oplossingen en staat open voor feedback van anderen om zijn blinde vlekken te verbeteren. Hij heeft een gezonde eigenwijsheid en is bereid om te veranderen om meer resultaat te behalen, maar alleen als de verandering een duidelijk doel heeft.

 Deze persoon verspilt liever geen energie aan interne machtsspelletjes en politiek gekonkel. Hij heeft een voorkeur voor eerlijkheid, openheid en oprechtheid en hij zoekt een werkomgeving waar deze waarden ook leidend zijn. Hij wil graag werken in een omgeving waar beslissingen worden genomen in lijn met deze waarden en dienend aan de gezamenlijke doelstellingen.

De achtergrond van deze professional ligt met name in de techniek. Hij heeft altijd functies gehad bij technische organisaties, al heeft techniek in zijn rollen nooit een prominente plek gehad. Hij is niet de technische specialist maar juist een generalist die specialisten in hun kracht zet. Dit doet hij vanuit zijn eigen kracht: communicatie en organisatie.

Kortom: een gedreven en creatieve leider die anderen kan motiveren en inspireren om hun doelen te bereiken. Deze professional heeft veel ervaring bij technische organisaties en zijn kracht ligt bij communiceren en organiseren. Hij is ambitieus en wil graag blijven leren en groeien in zijn functie.

Branche:
Producerende organisaties
Vakgebied:
Management
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven