HR, met oog voor de business

HBO Personeelsmanagement

41 - 45 jaar

Midden-Brabant

Generieke HR positie

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Deze kandidaat heeft een duidelijk beeld welke rol HR binnen een organisatie moet spelen. Ze adviseert leidinggevenden bij hun HR-vraagstukken en assisteert ze daar waar nodig. Ze haalt de kastanjes niet voor de leidinggevende uit het vuur, maar legt de verantwoordelijkheid neer bij degene waar die hoort en die invloed kan uitoefenen. Ze helpt, coacht en ondersteunt de leidinggevende in het proces.

Daarnaast heeft ze een mooie bedrijfskundige, soms commerciële blik, waardoor ze de organisatiebelangen niet uit het oog verliest. Ze schuift aan bij management/directie en weet de bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar HR.

Ze wil met name tactisch bezig zijn en afhankelijk van de organisatie of situatie operationeel/strategisch, zolang de basis tactisch is.

In de jaren heeft ze allround ervaring opgedaan, in de breedste zin van het woord: in-, door- en uitstroom, maar ook (team)ontwikkeling en re-organisaties.Ze is helder en duidelijk in haar communicatie. Komt afspraken na en verwacht dit ook van haar omgeving. Ze weet door positief-kritische vragen te stellen een spiegel voor te houden. Altijd met de intentie om dingen beter te maken.

Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven