Hartelijke assistent inkoper of commerciële binnendienst

MBO-niveau

36 - 40 jaar

Kempen

Deze professional ambieert een rol als assistent inkoper of in de commerciële binnendienst.

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

persoonlijkheid en karakter

Deze dame is plichtsgetrouw en gedreven. Geef haar kaders en ze gaat zelf op zoek naar de vrijheid binnen die grenzen. Haar hartelijke persoonlijkheid is een troef waarmee ze effectief zaken weet te regelen. Ze gedijt in een omgeving waar persoonlijk contact en samenwerking essentieel zijn.

competenties en vaardigheden

Met een solide achtergrond als assistent inkoop bij een producent van landbouw-equipment, heeft ze bewezen competenties in haar vakgebied. Haar onderhandelingsvaardigheden zijn sterk. Als geen ander weet ze de juiste balans te vinden tussen vastberadenheid en empathie. Ze heeft een sterke affiniteit met de technische sector, waardoor ze haar mannetje staat in een technische omgeving.

ambities en doelen

Deze professional ambieert een rol als assistent inkoper of in de commerciële binnendienst. Ze heeft de drive om haar vaardigheden verder te ontwikkelen en haar bijdrage te leveren aan het succes van een organisatie. Haar focus ligt op groei en het aangaan van nieuwe uitdagingen binnen de technische sector. Met deze dame voeg je dus een ambitieuze en gemotiveerde medewerker toe aan je team!

(gewenste) werkomgeving

Een dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit spreekt haar aan. Samenwerken vindt ze prettig en persoonlijk contact is heel belangrijk voor haar. Ze gedijt goed in een setting waarin keuzes met betrekking tot prioriteiten gemaakt moeten worden. Haar vermogen om creatieve oplossingen aan te dragen, in combinatie met haar onderhandelingsvaardigheden, maken haar een waardevolle aanwinst voor elke organisatie binnen de technische sector.

Branche:
Technische omgeving
Vakgebied:
Inkoop of sales
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven