Groeien met focus op resultaat

Technische Bedrijfskunde

41 - 45 jaar

Zuidoost Nederland

Een organisatie/team naar de volgende fase brengen.

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Groeien met focus op resultaat heeft voor deze kandidaat drie verschillende invalshoeken: team, organisatie en persoonlijk. Hij realiseert deze groei door een heldere visie uit te dragen, door medewerkers op hun intrinsieke motivatie aan te spreken en ze niet uit het oog te verliezen.

Hij is in staat om snel en gestructureerd overzicht in een ogenschijnlijke “chaos” aan te brengen. Met in zijn achterhoofd altijd professionalisering en resultaatgerichtheid.

Deze kandidaat heeft zijn credits reeds verdiend binnen de maakindustrie (internationaal) en zijn vervolgstap zal ook binnen deze industrie zijn. Hij vindt het belangrijk om trots op het product te zijn.

Primair op de voorgrond staan is niet continue nodig voor hem. Hij schuwt het zeker niet en staat er wanneer het nodig is. Het spreekt voor zich dat het wel het doel moet dienen. Hij is prima in staat om als tweede man te acteren binnen een organisatie.

De persoonlijkheid van deze kandidaat brengt dat met zich mee. Hij is weloverwogen en rustig in de omgang. Hij is creatief en vernieuwend in het aandragen van oplossingen. Zijn doelgericht staat als een huis.

Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven