Generalist voor integrale procesoptimalisatie

HBO Technische Bedrijfskunde

56 - 60 jaar

Zuidoost Nederland

Organisatie integraal naar een hoger niveau brengen.

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Organisaties integraal naar een hoger professioneel niveau brengen op basis van performance- en competentiemanagement. Hier streeft deze kandidaat naar. Integrale procesoptimalisatie toepassen door de kennis en kunde van medewerkers optimaal te gebruiken. Medewerkers zijn in de ogen van deze kandidaat cruciaal om welk resultaat dan ook te realiseren. Hij is van nature in staat om medewerker op hun waarde te schatten en hier ten goede van iedereen gebruik van te maken. Dit gebeurt op een natuurlijke wijze door de inzet van zijn competenties luisteren en doorvragen vanuit een oprechte interesse.

Door zijn brede werkervaring vanuit verschillende disciplines (o.a. operatie, logistiek, (technische)bedrijfskunde, HR, KAM en Sales) weet hij met zijn team resultaten neer te zetten.

Hij is op zoek naar een managementpositie waar hij vanuit een tactisch niveau de strategische lijnen kan bepalen en kan uitzetten, om het operationeel te implementeren.

Dit alles binnen een middelgrote organisatie.

Zijn persoonlijkheid kan het beste omschreven worden als: een resultaatgerichte bruggenbouwer (zowel intern als extern) die betrokken is met zijn medewerkers waardoor hij weet wat er speelt.

Branche:
Industrie - Machinebouw
Vakgebied:
Management
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven