Gedreven in supply chain

WO Logistiek

56 - 60 jaar

Nederland en internationaal

Vanuit oprechtheid organisaties verder helpen

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Onafhankelijkheid is het sleutelwoord bij deze kandidaat en dan in de breedste zin van het woord. Onafhankelijk in doen en laten. Hij werkt zelfstandig en autonoom, terwijl hij goed binnen een team opereert. Acties ondernemen die meer gebaseerd zijn op eigen overtuigingen dan de wens een ander te plezieren. Hij zal altijd het groter geheel voor ogen houden. Een eigen koers varen die niet neigt naar eigenwijsheid. Hij is een toegevoegde waarde wanneer je oprecht verder wilt als organisatie.

In het werk denkt deze kandidaat altijd (snel) een aantal stappen vooruit. Welke gevolgen heeft welke beslissing? Op grond hiervan kunnen weloverwogen keuzes gemaakt worden.

Het werkveld begeeft zich binnen de supply chain: warehousing, distributie, transport of productie. Oftewel: logistiek in de breedte. Hij weet nieuwe projecten op te zetten, te verbeteren en een team aan te sturen en te coachen.

In de communicatie is hij correct, direct en duidelijk. Wat hij te vertellen heeft doet er toe, zonder “saai” te zijn. Hij stelt kritische vragen en weet de vinger snel op de bekende zere plek te leggen.

Branche:
Logistiek
Vakgebied:
Supply Chain Management
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven