Gedegen technisch inkoop realiseren obv Total Cost

HTS Bedrijfskader

46 - 50 jaar

Zuidoost-Brabant

Initiële/technische/project inkoop

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Bij een complexe inkoopvraagstelling zal deze kandidaat eerst de situatie gedegen inventariseren. Op grond van deze inventarisatie wordt de strategie bepaald, waarna het project in uitvoering gaat. Hij is in staat de verschillende facetten binnen het inkooptraject mee te nemen om uiteindelijk het juiste resultaat te behalen. Hij zal verder kijken dan het voor de hand liggende, aangezien hij technisch mee kan spreken met engineering, behaald hij hier kostenreductie. Deze inkoper zal tevens de leverancier proactief mee krijgen om te kijken hoe de leverancier van zijn kant reductie kan realiseren. Vanzelfsprekend met inachtneming van de kwaliteit van het uiteindelijke product, maar ook de relatie intern met de leveranciers.

Deze kandidaat is rustig qua persoon, maar over hem heen lopen zal zeker niet gebeuren. Hij is ervan overtuigd dat door een goede relatie de beste resultaten behaald worden. Wanneer het nodig is spreekt hij iedereen aan op ieders verantwoordelijkheid.

Een technische hightech omgeving is voor hem weggelegd, waar mechatronische componenten/modules ingekocht moeten worden tegen de juiste prijs met een goede kwaliteit.

Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven