Evenwichtige supply chain (project) manager

HBO Industrial Engineering & Management

36 - 40 jaar

Limburg

Een bedrijf van 200-1000 personen waarbij tastbare/zichtbare processen gestuurd en verbeterd kunnen worden op hoog niveau met een positieve impact op

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Deze supply chain manager combineert een diepgaand begrip van data-analyse en technologische tools met uitstekende interpersoonlijke vaardigheden. Hij is in staat om complexe datasets te analyseren, trends te identificeren en strategische beslissingen te nemen op basis van deze inzichten. Tegelijkertijd beschikt hij over sterke communicatievaardigheden en een empathisch vermogen om effectief te kunnen samenwerken met verschillende belanghebbenden binnen en buiten de organisatie. Deze manager kan niet alleen gegevens interpreteren en optimaliseren om de efficiëntie en prestaties van de supply chain te verbeteren, maar ook teams inspireren, motiveren en leiden om gezamenlijke doelen te bereiken. Met een balans tussen analytisch denken en mensgerichte benadering draagt deze manager bij aan het succes van de organisatie door zowel operationele uitmuntendheid als een positieve teamcultuur te bevorderen.

Persoonlijkheid en karakter

Deze supply chain professional is diepgeworteld in de overtuigingen en normen van zijn groep of gemeenschap, waarbij veiligheid en traditie centraal staan. Hij volgt een sterke leider met loyaliteit en toewijding, en voelt zich sterk verbonden met de groep. Zijn focus ligt op collectieve belangen en het handhaven van harmonie binnen de groep.

Competenties en vaardigheden

Analytische denker met een scherp oog voor patronen, trends en inzichten in grote hoeveelheden gegevens. Bovenstaande gecombineerd met een zeer mensgerichte benadering, waardoor hij goed in staat is om data om te zetten in tastbare projecten waarin het hem lukt om collega’s en belanghebbenden mee te krijgen; hierdoor worden zijn analyses tastbaar, begrepen en gemakkelijker uitgevoerd.

Branche:
Producerende technische organisaties
Vakgebied:
Supply Chain Manager
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven