Ervaren salesmanager met coaching- en klantgerichte expertise

HBO

36 - 40 jaar

Zuidoost-Brabant

Ervaren salesprofessional met coaching- en klantgerichte expertise, zoekt ondernemende en succesvolle werkomgeving.

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

persoonlijkheid en karakter

Deze ervaren salesprofessional brengt een overvloed aan energie en klantgerichtheid met zich mee. Zijn positieve instelling en sterke coachingvaardigheden maken hem niet alleen een effectieve teamleider maar ook een motiverende kracht. Zijn resultaatgerichtheid gaat hand in hand met een gezonde dosis enthousiasme, waardoor hij een waardevolle aanwinst is voor elk team.

competenties en vaardigheden

Met meer dan 15 jaar ervaring in sales heeft hij bewezen coachings- en motivatievaardigheden ontwikkeld die de prestaties van zijn team naar nieuwe hoogten stuwen. Zijn klantgerichtheid is van topklasse, waardoor hij duurzame relaties opbouwt. Zijn resultaatgerichtheid is niet alleen gericht op persoonlijk succes, maar hij hecht ook waarde aan samenwerking en het succes van het hele team.

ambities en doelen

Deze kandidaat streeft ernaar het maximale uit zijn professionele leven te halen, zonder concessies te doen aan anderen. Zijn ervaring bij een ICT-ontwikkelaar heeft hem een scherp inzicht gegeven in de technologische sector. Nu is hij op zoek naar een functie waar ondernemerschap, vrijheid en het vieren van succes centraal staan. Hij zoekt niet alleen persoonlijk succes, maar wil ook bijdragen aan het succes van het bedrijf en het team.

(gewenste) werkomgeving

De ideale werkomgeving voor deze kandidaat is er een waar ondernemerschap wordt aangemoedigd en beloond. Vrijheid om initiatief te nemen en successen te vieren zijn voor hem essentieel. Een omgeving die innovatie waardeert en ruimte biedt voor persoonlijke en professionele groei spreekt hem aan. Bij voorkeur een omgeving waar teamwork en individuele bijdragen in balans zijn, en waar het behalen van doelen wordt gevierd als een gezamenlijke prestatie.

Branche:
Zakelijke technische dienstverlening
Vakgebied:
Vakgebied Sales
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven