Ervaren programmamanager met oog voor proces en mens

WO Technische Bedrijfskunde

46 - 50 jaar

Zuid-Nederland

Enthousiaste ervaren programma manager met oog voor proces en mens

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

persoonlijkheid en karakter

Deze kandidaat wordt gekenmerkt door een aanstekelijk enthousiasme en een diepgewortelde betrokkenheid bij zijn werk en teamleden. Zijn open karakter en hands-on mentaliteit maken hem toegankelijk en gemakkelijk benaderbaar voor anderen. Hij gelooft sterk in de kracht van teamwork en streeft ernaar om een positieve, ondersteunende werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Zijn mensgerichte benadering komt voort uit een diepgaand begrip van het belang van het ondersteunen en ontwikkelen van individuen binnen een team.

competenties en vaardigheden

Met uitgebreide ervaring als projectmanager en programmamanager is hij bedreven in management van, evenals het implementeren van veranderingen binnen projecten. Zijn certificering als Blackbelt in Lean Six Sigma getuigt van zij n expertise in het optimaliseren van processen en het verbeteren van efficiëntie. Als voorstander van Kaizen en de Scrum-aanpak is hij voortdurend op zoek naar manieren om het werk te verbeteren en zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. Zijn procesgerichte aanpak wordt aangevuld door een sterk geloof in de bottom-up benadering, waarbij hij waarde hecht aan de input en betrokkenheid van alle teamleden.

ambities en doelen

Deze kandidaat streeft ernaar om bij te dragen aan organisatorische groei en ontwikkeling door middel van effectief project- en programmamanagement. Zijn ambitie is om continu te blijven leren en groeien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Hij zoekt naar kansen om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en zijn kennis uit te breiden, met als doel om waardevolle bijdragen te leveren aan de projecten en teams waarmee hij werkt.

(gewenste) werkomgeving

De ideale werkomgeving voor deze kandidaat is er een die een cultuur van samenwerking, innovatie en voortdurende verbetering koestert. Hij gedijt in een omgeving waar zijn mensgerichte aanpak wordt gewaardeerd en waar er ruimte is voor open communicatie en het delen van ideeën. Een omgeving die de principes van Lean Six Sigma omarmt en waar er mogelijkheden zijn om zijn leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen en zijn passie voor het begeleiden en ondersteunen van teams te benutten, zou ideaal zijn voor zijn professionele groei en succes.

Branche:
Technische gerelateerde organisaties
Vakgebied:
Programma- en Projectmanagement
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven