Energieke strategische communicatiemanager

HBO Communicatie

26 - 30 jaar

Zuidoost-Brabant

Aanpakken van complexe strategische vraagstukken

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

persoonlijkheid en karakter

Deze professional straalt een uitzonderlijke drive en energie uit. Door haar makkelijke omgang maakt ze snel connectie met anderen en haar luister- en doorvraagvaardigheden getuigen van een diepgaand begrip. Ze gedijt goed in uitdagende omgevingen; haar directheid zorgt ervoor dat ze stevig staat in een mannenwereld.

competenties en vaardigheden

Met ruime ervaring op tactisch niveau in het organiseren van events, houdt ze altijd het strategische doel voor ogen. Haar capaciteit om een groep medewerkers aan te sturen, gecombineerd met haar vermogen om complexe dienstverlening of producten te begrijpen en aan te pakken, maken haar zeer geschikt voor een leidende rol.

ambities en doelen 

Deze expert heeft altijd het besef dat elke inspanning gekoppeld moet zijn aan meetbare KPI’s. Ze streeft daarom altijd naar een tastbaar rendement. Vanuit dit oogpunt is ze een zeer goede gesprekspartner voor sales of directie.

Deze kandidate gedijt bij uitdagingen en zoekt naar betekenis in haar werk. Ze is op zoek naar een rol waar ze haar ervaring in marketing en communicatie kan inzetten, bij voorkeur in een positie zoals marketing manager. Een positie richting category manager of product manager zou ook zeker een reële optie zijn. Ze zou het liefst werken in een branche met diepgang en betekenis.

(gewenste) werkomgeving

Een tactische of strategische positie is voor haar weggelegd- en af en toe de armen uit de mouwen steken hoort er natuurlijk bij. Al moet de verhouding wel passend zijn. Een positie die niet te operationeel is, maar eerder gericht op relatiemanagement, past goed bij haar profiel.
Ze heeft de voorkeur voor een omgeving waar ze haar strategische inzicht kan benutten en waar haar energie en directheid gewaardeerd worden. Een betekenisvolle branche geeft haar extra plezier en voldoening in haar werk.

Branche:
Relevante technische omgeving
Vakgebied:
Marketing
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven