Energieke manager met een voorkeur processen te optimaliseren

HTS Technische Bedrijfskunde

56 - 60 jaar

Zuidoost Brabant

Supply Chain Manager, Manager Bedrijfsbureau, Manager Operations

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Persoonlijkheid en karakter

Als oplossingsgerichte manager wordt hij gedreven door een sterke prestatiedrang en een passie voor samenwerking. De aanpak is informeel en coachend, waarbij de waarde wordt gehecht aan open communicatie, vertrouwen en gelijkwaardigheid in relaties. Hij geeft ruimte voor ideeën en input van anderen, met een gezonde dosis humor en een luisterend oor om een positieve werksfeer te creëren waarin mensen gedijen.

Competenties en vaardigheden

Deze professional heeft sterke vaardigheden in het coachen en aansturen van teams, waarbij een balans wordt gevonden tussen ondersteuning en uitdaging. Hij is bekwaamd in het aanpassen en verbeteren van processen, met een focus op het optimaliseren van efficiëntie en kwaliteit. Analytische en conceptuele vaardigheden stellen hem staat om complexe problemen te doorgronden en innovatieve oplossingen te bedenken. Daarnaast heeft hij de vaardigheid in het leggen van verbindingen, zowel binnen het team als met externe stakeholders, zoals klanten en toeleveranciers.

Ambities en doelen

Als expert in het vakgebied streeft hij naar het realiseren van doelen en het behalen van successen in een dynamische MKB-productieomgeving, bij voorkeur in de metaal(bewerking), machinebouw of hightech sector. Hij streeft naar verbetering en groei, zowel op persoonlijk vlak als binnen de organisatie. Hierbij ziet hij het als een uitdaging om processen te structureren en te optimaliseren, met focus op toegevoegde waarde voor klanten en het behalen van operationele doelstellingen.

(gewenste) Werkomgeving

Als professional gedijt hij het beste in een werkomgeving waarin levelling met de leidinggevende mogelijk is, waar gelijkwaardigheid en vertrouwen de basis vormen van de samenwerking. Hij komt het best tot zijn recht in een  cultuur waarin input wordt gewaardeerd en ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Een organisatie die openstaat voor het aanpassen en verbeteren van processen, en waar communicatie met zowel het team als externe partijen actief wordt gezocht, spreekt bijzonder aan. Het gebruik van ERP-systemen wordt gezien als een middel om doelen te bereiken, niet als een doel op zichzelf.

Branche:
Metaal(bewerking), machinebouw of High Tech
Vakgebied:
Supply Chain Management, Operations
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven