Een ervaren en gebalanceerde manager in de machinebouw

HTS Werktuigbouwkunde

46 - 50 jaar

Zuidoost-Brabant

Generieke managementrol of senior project-/program management

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Persoonlijkheid en karakter

Deze kandidaat is een ervaren manager in de machinebouw die persoonlijk in balans is. Hij heeft een prettige en toegankelijke persoonlijkheid, waardoor je snel een klik met hem hebt. Tegelijkertijd weet hij duidelijkheid te verschaffen wanneer dat nodig is. Hij is gedreven en houdt van structuur, wat zich vertaalt in zijn vermogen om oorzaak en gevolg goed te begrijpen. Hij blijft altijd gefocust op de stip op de horizon en zorgt ervoor dat zijn team dit ook doet, ondanks dat de weg ernaartoe zelden een rechte lijn is.

Competenties en vaardigheden

Onze kandidaat blinkt uit in communicatie en het aanbrengen van structuur. Hij is sterk in het nadenken over maakbaarheid en heeft een scherp oog voor het distilleren van relevante data uit systemen om KPI’s aan te koppelen en deze gedurende het proces te monitoren. Hij weet zijn team mee te krijgen en te motiveren om doelstellingen te behalen. Zijn motto is slimmer werken in plaats van meer uren maken, wat uiteindelijk voor iedereen beter is.

Ambities en doelen

Na een verleden van veel internationale reizen, ligt zijn voorkeur nu bij een positie waarin hij minder hoeft te reizen. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij een team of bedrijf naar een volgend niveau kan brengen. Hij wil graag een rol als directeur of senior project-/programmamanager vervullen binnen een organisatie waar hij de vrijheid krijgt om zijn visie te realiseren en zijn competenties optimaal in te zetten.

(gewenste) Werkomgeving

Deze kandidaat komt het beste tot zijn recht binnen een vrijere organisatie waar hij ruimte krijgt voor eigen inbreng en initiatief. Hij zoekt een omgeving waar hij zijn gedrevenheid en structuur kan combineren om doelstellingen te bereiken. Hij heeft een voorkeur voor een werkomgeving waar slimmer werken wordt gewaardeerd en waar hij zijn team kan helpen groeien en excelleren.

Branche:
Machinebouw, Productie
Vakgebied:
Management, projectmanagement
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven