Doordachte planmatige mechanical engineer

HTS Werktuigbouwkunde

36 - 40 jaar

Groot Eindhoven

Grote fascinatie voor technologie en ontwerpen

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Persoonlijkheid en karakter

Deze professional is een op en top techneut met een gezonde dosis humor. Hij is heel slim, analytisch en denkt veel sneller dan zijn omgeving. Afspraak is afspraak voor hem, en hij houdt zijn omgeving eraan. Hij is gedreven en gefocust, met een passie voor het begrijpen van hoe dingen werken.

Competenties en vaardigheden

Als mechanical engineer heeft hij een schat aan ervaring met verschillende CAD-systemen. Hij is in staat om complexe problemen snel te analyseren en op te lossen. Zijn vermogen om processen te automatiseren en zijn kennis van technische ontwerpen maken hem een waardevolle toevoeging aan elk project of team.

Ambities en doelen

Deze techneut streeft ernaar om betrokken te zijn bij het ontwerpproces en mee te denken over innovatieve oplossingen. Hij is binnen zijn vakgebied ambitieus en wil graag bijdragen aan het succes van technische producten en projecten. Zijn drang om te begrijpen en te verbeteren motiveert hem om voortdurend te leren en te groeien in zijn vakgebied.

(gewenste) Werkomgeving

Deze specialist komt vooral tot zijn recht binnen een machinefabriek of bij een bedrijf dat technische producten ontwikkelt. Hij gedijt in een hightech omgeving vanwege de complexiteit die dit met zich meebrengt. Hij kan makkelijk zijn eigen planning opstellen en houdt zich daar strikt aan. Als deadlines gehaald moeten worden, zal hij communiceren met tijdige, duidelijke en heldere updates om ervoor te zorgen dat het doel wordt bereikt.

Branche:
Hightech omgeving
Vakgebied:
Werktuigbouwkunde
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven