Door de wol geverfde (global) Senior Supply Chain Director

MBO

41 - 45 jaar

Regio Den Bosch

Senior supply chain rol in een groeiend bedrijf/MT-lid

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Persoonlijkheid en karakter

Hij wordt gekenmerkt door zijn enthousiasme, proactieve houding en teamgerichte aanpak. Hij gedijt in uitdagende, snel wijzigende situaties en is niet bang om complexe problemen aan te pakken samen met zijn team. Zijn normen en waarden worden gekenmerkt door zelfverzekerdheid, integriteit, eerlijkheid en respect voor anderen.

Competenties en vaardigheden

Houdt rekening met de belangrijkste competenties van de teamleden en hanteert een coachende leiderschapsstijl. Dankzij zijn vermogen om gemakkelijk op alle niveaus van de organisatie te communiceren, heeft hij een hoge mate van sympathie en is sterk verbonden met de  eigen afdeling, andere afdelingen cq belanghebbenden binnen het bedrijf. Zijn kennis van processen binnen SAP is van hoog niveau. Heeft ervaring in het aansturen van intercontinentale supply chain teams. Heeft zijn vaardigheden en kennis verworven door hands-on ervaring en zelfgestuurd leren, wat hem in staat stelt op hoog niveau te functioneren binnen zijn vakgebied.

Ambities en doelen

Heeft meer dan 10 jaar ervaring in supply chain management en meer dan 7 jaar ervaring in het leiden van een (internationaal) team. Sinds meer dan 3 jaar verantwoordelijk voor alle supply chain activiteiten wereldwijd. Zijn ambitie is om mijn leiderschaps- en communicatievaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes en de groei van zijn organisatie.

(gewenste) Werkomgeving

Zoekt een werkomgeving waarin hij zijn communicatieve en leiderschapsvaardigheden optimaal kan benutten. Een omgeving die uitdagend is en waarin hij de ruimte krijgt om te groeien en zijn ambities na te streven. Daarnaast is het belangrijk voor hem dat er een goede balans is tussen werk en privé, zodat hij ook tijd kan besteden aan zijn interesses zoals (trail)running, fitness, wandelen, en quality time met familie en vrienden.

Branche:
Groothandel/Retail
Vakgebied:
Supply Chain Management
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven