Commercieel met oog voor kwaliteit

HBO Hotelschool

46 - 50 jaar

Westland

(Commercieel) Business Development

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Geef deze kandidaat een (commerciële) doelstelling en hij werkt het vanaf strategie tot en met de uitvoering succesvol uit. Na de implementatie monitort hij of de gestelde kwaliteit en commerciële doelstellingen worden gerealiseerd en stuurt waar nodig bij. Hij is sterk in de communicatie: extravert, daadkrachtig en altijd oplossingsgericht. Hierbij weet hij op een juiste wijze te luisteren en passende vragen te stellen om zo tot de kern te komen.

Het uitbouwen van externe relaties en deze duurzaam onderhouden is wat hij ambieert. Het liefst binnen de vastgoed, retail of telecom. Binnen een organisatie waar services hoog in het vaandel staat en waar het hand in het hand gaat met innovatie.

Door zijn opleiding aan de hotelschool weet hij wat servicegerichtheid is en hij vertaalt dit naar andere takken van sport buiten de horeca. Hiermee is hij succesvol en weet verrassende oplossingen aan te dragen, die commercieel interessant zijn. Vrijheid van handelen is belangrijk voor hem. Geef deze kandidaat kaders en hij weet wat zijn bewegingsvrijheid is.

Branche:
Vastgoed
Vakgebied:
Facilitair
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven