Bovenwachting snel schakelende Inkoper

MBO Handel

26 - 30 jaar

Midden Brabant

Ondernemerschap binnen inkoop

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

persoonlijkheid en karakter

Met een kalme en bedachtzame uitstraling, is deze professional in e-commerce een baken van stabiliteit. Hij heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en werkt gestructureerd, zonder daarbij het vermogen te verliezen om snel te schakelen wanneer dat nodig is. Zijn rustige aard en stressbestendigheid maken hem een waardevolle aanwinst voor elke teamomgeving. Hoewel hij zeer zelfstandig kan werken, gedijt hij het beste in een sfeer van nauwe samenwerking en vertrouwen, waar hij zijn rol als rechterhand ten volle kan benutten.

competenties en vaardigheden

Met 8½ jaar ervaring als inkoper binnen e-commerce, gekoppeld aan een jaarbudget van 60 miljoen, beschikt hij over een schat aan expertise in het opkopen van partijen en parallelinkoop. Zijn vermogen om binnen gestelde kaders te werken, gecombineerd met een diepgaand inzicht in zijn vakgebied, stelt hem in staat om met precisie te handelen. Hij blinkt uit in zelfstandig werken, maar is evenzeer bedreven in het functioneren als de rechterhand van het MT of eigenaar, waarbij hij niet op de voorgrond hoeft te staan.

ambities en doelen

Met zijn solide ervaring en expertise streeft hij ernaar om zijn vaardigheden voortdurend te verbeteren en zijn kennis uit te breiden. Dit kan in de wereld van e-commerce maar ook er buiten. Hij zoekt naar kansen om zijn impact te vergroten en zijn bijdrage aan het succes van zijn team en organisatie te maximaliseren. Hij is op zoek naar een omgeving waar hij zijn talenten kan blijven ontwikkelen en waar hij wordt gewaardeerd om zijn toewijding en professionaliteit.

(gewenste) werkomgeving

De ideale werkomgeving voor deze professional is een familiaire omgeving waar de lijntjes kort zijn en een goede sfeer heerst. Hij gedijt in een setting waar open communicatie, vertrouwen en samenwerking centraal staan. Een omgeving waar zijn zelfstandigheid wordt gewaardeerd, maar waar ook ruimte is voor nauwe samenwerking en ondersteuning van zijn collega’s.

Branche:
Groothandel
Vakgebied:
Inkoop
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven