Analytische doortastende logistiek/project manager met scherp oog voor detail

HBO-opleiding. Projectmanagement aan de Erasmus Universiteit

41 - 45 jaar

Regio Den Bosch

Senior logistieke/projectmanagement rol

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

persoonlijkheid en karakter

Als Logistiek Manager en Projectmanager  heeft ze zich bij diverse bedrijven bewezen als een gedreven en resultaatgerichte professional. Met een scherp oog voor detail en een passie voor efficiëntie, streeft ze voortdurend naar het vinden van geavanceerde oplossingen in de logistiek. Haar leiderschapsstijl wordt gekenmerkt door het vermogen om teams te inspireren en te motiveren, terwijl ze tegelijkertijd een duidelijke focus behoudt op detail en het behalen van doelstellingen.

competenties en vaardigheden

Ze beschikt over uitgebreide expertise in supply chain management, met een bijzondere focus op logistiek en transport. Haar vaardigheden omvatten het analyseren en optimaliseren van logistieke processen, het beheren van wereldwijde logistieke activiteiten en het onderhandelen met leveranciers en logistieke partners. Als SAP-logistiek key user heeft ze een diepgaande kennis van logistieke systemen en processen. Leidend in projecten met betrekking tot Lean en operational excellence.

ambities en doelen

Met een succesvolle staat van dienst in logistiek management en projectmanagement, ambieert ze verdere groei en ontwikkeling in haar carrière. Haar doel is om haar leiderschapsvaardigheden verder te versterken en haar expertise uit te breiden naar nieuwe gebieden binnen de logistiek en projectmanagement. Ze streeft ernaar om een impact te maken door innovatieve oplossingen te vinden en operationele excellentie te bereiken in haar toekomstige rollen.

(gewenste) werkomgeving

Ze zoekt een dynamische werkomgeving waarin ze haar vaardigheden en expertise in logistiek- en project management volledig kan benutten. Een omgeving die uitdagende projecten biedt en ruimte biedt voor professionele groei en ontwikkeling. Ze is geïnteresseerd in rollen waarin ze kan blijven innoveren en bijdragen aan het succes van het bedrijf door het optimaliseren van processen en het realiseren van kostenefficiëntie.

Branche:
Groothandel/Retail/Productie
Vakgebied:
Supply Chain
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven