(internationale) innovatieve hoofd marketing B2B

Master of International Marketing Management

51 - 55 jaar

Zuidoost-Nederland

Leidinggevende marketing positie met strategische verantwoordelijkheden

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Persoonlijkheid en karakter

Deze senior marketingmanager is een gedreven en ambitieus individu met een honger naar groei en verantwoordelijkheid. Zij gedijt in een open en directe cultuur waar vooruitgang en samenwerking centraal staan. Als teamleider en sparringspartner is zij toegewijd aan het behalen van resultaten door nauwe samenwerking met collega’s, en begrijpt zij het belang van een geïntegreerde aanpak om succes te behalen.

Competenties en vaardigheden

Met een solide basis in marketing en communicatie, managementvaardigheden en kennis in veranderprocessen, is de professional klaar om zich in te zetten voor het ontwikkelen, professionaliseren en internationaliseren van een marketing afdeling, bedrijf en merk. Zij beschikt over een scherp strategisch inzicht en analytische vaardigheden, waardoor zij in staat is om complexe marketinguitdagingen te begrijpen en effectieve oplossingen te formuleren. Bovendien heeft zij bewezen leiderschapskwaliteiten en het vermogen om teams te inspireren en te motiveren om buitengewone resultaten te behalen. Met haar ervaring in internationale organisaties kan ze als geen ander relaties opbouwen en bruggen slaan tussen verschillende culturen, nationaliteiten, afstanden en disciplines.

Ambities en doelen

Met een verlangen naar meer verantwoordelijkheid op tactisch en strategisch niveau, streeft deze marketingmanager ernaar om haar impact te vergroten binnen een organisatie met internationale ambities, waarbij ze de marketing en communicatie strategie vorm kan geven en deze laat uitvoeren tot een succesvol resultaat. Ook wil zij bijdragen aan de groei en het succes van een organisatie waar ze deel van uitmaakt. Ze is op zoek naar een omgeving waar zij kan floreren in een cultuur van samenwerking en gezamenlijke inspanning om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

(gewenste) Werkomgeving

De ideale werkomgeving voor deze senior marketingmanager is een dynamische en innovatieve organisatie met een open en directe cultuur. Zij gedijt in een omgeving waar ze wordt uitgedaagd en gestimuleerd om haar grenzen te verleggen en nieuwe hoogten te bereiken. Bij voorkeur zou zij de kans willen hebben om te werken binnen een internationale setting, waar zij kan bijdragen aan de groei en expansie van het bedrijf op wereldwijde schaal.

Branche:
( Internationale) technische organisatie of een innovatieve scale-up
Vakgebied:
Marketing
Duidelijk zichtbaar WAARDENPROFIEL Beperkt zichtbaar
Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven