Extrovert met een gezonde dosis rationaliteitsbesef

WO

46 - 50 jaar

Midden Nederland, Noordoost-Brabant, Limburg

Organisaties structureel vanuit data verbeteren

favicon-tosserams
Kandidaatprofiel

Deze kandidaat wil graag bij complexe vraagstellingen en processen een team aansturen en coachen. Vanuit zijn wiskundige achtergrond is hij in staat om modellen te laten ontwikkelen voor productie en logistiek. Hij weet een team te creëren waarbij hij iedereen in zijn kracht inzet.
Voor hem is het ontwikkelen niet het doel maar puur een middel om gestructureerd blijvende oplossingen aan te dragen. Hij is hierin creatief en denkt out-of-the-box.

Hij is in staat om veranderingen op een open, maar zeker op een duidelijke wijze, te implementeren en door te voeren. Het liefst binnen een complexe, technische omgeving waarbij gecommuniceerd wordt op alle niveaus. Binnen een internationale omgeving is deze kandidaat helemaal op zijn plek. Hij komt het beste tot zijn recht binnen een multiculturele werkomgeving en fungeert daartussen graag als bruggenbouwer.

Hij heeft met name ervaring opgedaan binnen grote internationale organisaties. Binnen deze organisaties heeft hij bij een kleine separate businessunit zelfstandig geacteerd. Juist het zelfstandig opereren spreekt hem enorm aan en zou hij graag terug zien in zijn vervolgstap.

Kennismakingsgesprek met deze kandidaat?
Scroll naar boven